031 563 890fotoart@fotoart.hr

Art4Print

Home / Art4Print

Umjetnički i fotografski studio obitelji Topić – FotoArt – odlučio je hvalevrijednom investicijom upotpuniti ove osječke blagdanske dane, vjerujući kako će svojim projektom osvježiti ne samo ovu predblagdansku atmosferu, već i svekoliku trajnu ponudu turističkog i umjetničkog lica Osijeka!

Projekt čiji će radni naziv ostati trajno zabilježen kao ART4PRINT krije u stvari realizaciju stare ideje njegovih osnivača o stvaranju reprezentativnog fotografskog galerijskog prostora u kome dolazi do funkcionalnog suživota umjetnosti i biznisa.

Dakle ovaj je prostor prvenstveno jedinstvena fotografska galerija, a potom i mjesto gdje možete naći i kvalitetne poklone koji su više od suvenira, ali koji se uopće ne srame to i postati!

Trajni potpis prezimena Topić, dakako garantira u ovom projektu visokoestetizirani umjetnički pristup svakom uratku i potvrđuje beskompromisan odnos prema našem jednistvenom gradu i regiji – Osijeku i Slavoniji i Baranji – kao prevladavajućim i nepresušnim motivima koji će trajno obilježiti njihov rad.

Umjetničko fotografska galerija ART4PRINT, prva je i jedinstvena u Osijeku, stoga će nam biti izuzetno drago da nas posjetite i uvjerite se u ove naše, skoro pa skromne izjave.

Galerija Art4Print

OTVORENJE GALERIJE ART4PRINT

 

_ART8947
 
_ART8955
 
_ART8959
 
_ART8967
_ART8985
 
_ART8994
 
_ART9034
 
_ART9038
Javite nam se

Slobodno nam se javite!